Det börjar rulla på nu.

I fredags spelade Mugshot på el Greco. Det var kul och det blev en helkväll. Vi fick inte sluta spela kändes det som och vi höll igång från strax efter klockan sex till strax innan elva och då hade vi spelat nästan alla sånger vi kan.

Idag spelade vi på ängelholms roddklubb. Det är ett evenemang som heter Amazonas som arrangerar båtturer längs ån och släpper av folk på roddklubben där det finns grillat och gott och bra musik. Man kan också prova på att ro och paddla om man är sugen. Idag var vädret inte så bra men musiken var uppskattad ändå och jag och Basse blev lite sugna på att prova på rodd under semestern. Vi ska kanske spela där nästa söndag också. Det får vi reda på under veckan.

De hade en PA-anläggning och högtalare vi lånade som passar oss jättebra och det är inte så farligt dyrt heller. Så jag tror att Mugshot eventuellt har sin egen utrustning till hösten. Det kommer bli underbart att sluta låna och ragga ihop saker av andra musiker hela tiden.

Efter att ha spelat i duggregn och blåst ska jag nu bädda ner mg i soffan under en filt och inte göra många mer knop idag. Det är jobb imorgon. Fyra dagar kvar till semestern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *