Soft onsdag.

Ikväll var tanken att vi skulle se Kjellvander i Solvik men det var fullbokat. Vi tänkte dra ut ändå och funkar det inte så äventyrar vi vidare. Det kommer bli mycket musik nu. Nästa helg spelar Hoffmaestro, Timbuktu och Bob Hund i Helsingborg. Det hade jag tänkt se. Idag är det mest slappe. Jag och Basse repade i förmiddags. Vi har spelning på el Greco på fredag och en annan spelning på söndag. Nu avnjuter jag en kall öl på balkongen innan jag måste gå och handla. Katterna ligger vid mina fötter och myser. Tvätten är vikt, det är inte för varmt och Creedence spelar för mig. Idag är en bra dag att vara jag. Jag skulle bara haft vinst på trisslotten också men det kanske är att begära för mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *