tre tips för semesteröron

Nu har min semester börjat och så också regnet. Jag hade planer på att stanna i Helsingborg och se Hoffmaestro igår men jag mindes när jag gick genom stan att jag verkligen får panik på folksamlingar. Så jag åkte hem.

Innan semestern började så satt jag och min semestervikarie och snackade musik och jag fastnade för tre band. Det är inga nya grejer. Men det är musik jag inte hört förr och som man kan lyssna på nu på semestern när det regnar. Det gör förresten inget att det rega lite. Då kanske jag kan få lite gjort på min bok. Skriva tre sidor om dagen var det ja… Det bev ju inte så… Men jag sitter i alla fall då och då och plottrar vilket är mer än jag gjorde förr.

Åter till musiken. Jag bäddar in. Lyssna och njut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *