Vädergudarna hör oss!

Fredagens spelning blev väldigt lyckad. Nu, morgonen efter har man gått och packat det sista och oroat sig om att man har glömt hälften. Katterna ska också på semester. De kommer få bo på ett pensionat under den veckan vi är borta.

Ikväll blir det sommarfest i Vä. Det var riktigt roligt förra året så det kommer det säkert bli i år också. Får bara hoppas att vädret håller torrt. Jag och Basse kom på igår att vi förmodligen är vädergudar eller i alla fall har deras gunst. Det var dåligt väder fram till den sjunde när vi hade skattjakten. På lördagen: Strålande solsken och sen tillbaka till regn på söndagen. Samma sak igår. Grått och mulet med lite droppar. Vad hände när vi satt upp våra instrument? Jo, solsken! Vi tror inte på sammanträffanden. Får hoppas att det även fungerar när vi är på var sin sida skåne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *