Kent Helt Enkelt

Vem vet, det kanske kommer någon form av insikt så småningom.

Hur svårt ska det vara?

Med tanke på hur många rollspelsböcker jag nu skummat igenom och hur många bildsökningar jag gjort på google med olika sätt att skriva luftskepp så blir jag förvånad på hur få tillfredställande bilder jag hittar på just dessa.

Jag är inte ute efter zeppelinare. Jag är inte ute efter monstruösa kreationer hållna uppe av en myriad av propellrar. Jag är ute efter den typen av luftskepp som man osökt tänker på när man tänker steampunk. En frigatt med en stor jävla oval ballong ovanpå.

Men tydligen är det väldigt svårt att hitta. Så jag tänkte rita mig en istället. Det visade sig inte helle vara det lättaste. Jag får rita ett luftskepp som är långt borta så jag inte beöver lägga energi på detaljer som är omöjliga.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2019 Kent Helt Enkelt

Tema av Anders Norén