Ett nödvändigt inlägg

När jag bäddade in youtubeklipp i det förra inlägget så stack de ut över kanten och dolde min sidomeny. Det går ju inte för sig. Oordning och kaos är oacceptabelt.

Jag beslutade mig för att ändra detta och började titta på koderna för det inbäddade inslaget och insåg kvickt att jag inte begrep något alls om hur man skulle ändra storlek.

Så istället blev det här inlägget till som skickar ner de stora filmklippen under min meny och där kan de ta all plats de vill.

Häpp.

Nu kan dagen fortsätta på ett okomplicerat sätt. Hoppas jag. Jag har ett nytt gammalt datorspel som jag vill spela och min dator har lite strul med Windows installer. Hoppas inte det resulterar i vredesutbrott hos teknikinepta lilla jag.

One Comment

  1. Det är inte så svårt att ändra storlek på klippen från youtube.

    När du klickar på ”bädda in” finns 4 olika alternativ samt ett där du själv anger storlek. Jag brukar ta det sistnämnda eftersom jag vet att 500 pixlars bredd blir perfekt i min blogg. Om du vill kan du också välja färg på klippens ram – det är bara att klicka på det du vill ha.

    Du får prova dig fram vilken storlek som passar här om du inte vet bredden på inläggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *