Reklammusik igen

Åter igen så har en låt från en reklamfilm blivit en favorit i Kent Johnsens huvud. Det hjälper lite att låten blivit lite av en hit i övrigt och spelas lite då och då på p3. Reklamen är den där lindexreklamen med laserugglan och en tjej som går en massa. ”I am not a robot” med Marina and the Diamonds är så jädra bra. Här är den.

Det var ett tag sedan en reklamfilmslåt blev så uppskattad av mig. Senast var det en kamerareklam och då fick jag söka med ljus och lykta för att hitta en av de bästa låtar jag hört. Här är den.

Musik som förgyller vardagen. Prova att ta welcome home i hörlurarna när du tidigt om morgonen ska ut med hunden eller köpa frukostbullar eller vad du än ska göra i gryningen. Sätt igång låten direkt när du stiger ut i morgonen. Oslagbart. Jag lovar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *