Vila med sällskap

De dagar då jag ska jobba nattskiftet brukar jag ta och vila på soffan i cirka en timme innan jag ska iväg. Ibland är TVn på, ibland inte. Ett som är säkert är att våra kelna katter är framme. Speciellt Frida som har mig som storfavorit. Ikväll började hon vilostunden med att lägga sig på mitt ansikte. Det tog dock inte många sekunder innan vi fann ett alternativ som var bekvämt för oss båda.

Att sova tätt ihop med en katt är så rogivande. Deras spinnande kan vara sådär lätt sövande och de är så mjuka. Det bästa är när katten också somnar och inte tröttnar och skuttar iväg så fort jag somnat och därmed väcker mig.

Frida somnar också ofelbart i mitt knä varje gång jag sätter mig och skriver.

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *