En sen upptäckt och en sen åtgärd.

Det är aldrig för sent att upptäcka nya saker. I torsdags kväll fick jag ett musiktips. Jag hade kanske nån gång hört namnet Mazzy Star men aldrig lyssnat på dem. Nu, ett och ett halvt decennium efter deras storhetstid så har jag lyssnat på dem hela förmiddagen och njutit.

Egentligen vill jag fortsätta med att bara luta mig tillbaka och fortsätta lyssna men jag måste iväg och köpa glödlampor innan det är dags för jobb. Vi har levt i över en vecka med undermåligt ljus i lägenheten. Varenda gång vi har varit iväg och handlat så har vi när vi kommit hem slagit oss på pannan och sagt: ”Visst fan! Glödlampor. Vi får köpa det imorgon.”Nu har det gått för många imorgon så jag pallrar mig till affären.

Varde ljus…

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *