Små grå jobbar på.

Ibland är det svårt att skriva blogg. Inspirationen tryter ibland. Det kan vara så att det inte händer något spännande överhuvudtaget och då behöver man få igång maskineriet i huvudet att sätta igång något som ändå är någorlunda läsvärt.

Man läser tidningen och tänker på vad man har för åsikter om det ena och det andra och sen hur relevant det är för det man vill uttrycka eller förmedla. Eller för den delen lägga sig i… Det är därför jag skriver om till exempel dumma forskningar eller mina katter i stället för protesterna i Egypten.

Jag vill ha min vardag och nöje och lite lagom underhållande verklighet. Och ibland när man känner sig som en uttråkad och gnällig gubbe och man inte vill fylla bloggen med hopplösa inlägg om väder och jobb så blir det stiltje i huvudet i ett par dagar. Och det är liksom okej.

Men ett tips är att använda sig av bloglovin. I stället för de fåtal som besöker min blogg ofta i de stunder av dvala som jag hoppas blir färre, och möter en ouppdaterad blogg så besöker man bloglovin och får genast veta när alla bloggar man läser blir uppdaterade.

Detta kanske är onödigt uppenbar information, men så blev det sagt ändå.
Följ min blogg med bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *