Inom en nära framtid

Hela livet består av ögonblick. Vissa bättre än andra. Vissa ögonblick är oförglömliga. Somliga är ledsamma eller hoppfulla eller direkt förargliga. Alternativen är oändliga och staplade på varandra räcker de universum runt. Och tänk då på hur högt ett ord är…

Vissa saker är helt enkelt oslagbara. Vissa känslor som man direkt kan bekräfta med varje fiber i kroppen att: Nej… Det kan omöjligen bli bättre än det här.

Jag har precis släppt min första bok och även om det var en obeskrivligt häftig känsla den dagen då jag insåg att jag skrivit slutet och även om känslan av att se den tillgänglig till försäljning på nätet gav mig en känsla av stolthet jag inte känt många gånger så är det en sak till jag ser fram emot som jag tror kommer vara oslagbart.

De är på väg. Någonstans i Sverige i ett paket ligger de första exemplaren på väg hem till mig. Det ögonblicket när jag sliter av pappen och plockar upp det första verkliga exemplaret av min bok. Då, när jag kan lukta den där ny-bok-lukten när jag sätter näsan till. Då när det på riktigt med sin tyngd vilar i min hand… Det kommer vara oslagbart.

Följ min blogg med bloglovin

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *