Snålt, flytt och väntan

Jag har betalt räkningar idag och det ser inte ut som om det blir en särskilt kul månad. Eller så ska jag inte säga. Det blir en månad när allt som är kul inte får lov kosta pengar. Så kan jag säga.

Det ligger vår i luften även om vinden fortfarande biter kallt och utsikten från balkongen känns lite grann som om den ska ta slut. Det är för att om tre månader så flyttar vi till Helsingborg. Vi har funnit en lägenhet  på Högaborg. Det är alltså ett återvändande för mig till en stad jag lämnade för nästan fyra år sedan. Jag tror det är fyra år. Det förflutna har tendenser att inte låta sig minnas i kronologisk ordning. Allt blir ett mishmash så fort det har skett.

Det finns en massa anledningar att flytta. Det finns anledningar att stanna också men gungbrädan gungar över och då är det liksom som gravitation i verket. Det går bara åt ett håll. Jag ser fram emot flytten. Det kommer bli skönt med lite annan miljö. Det kommer bli skönt att rensa ut i förråd och bland möbler.

Annars sitter jag mest och väntar på mina böcker. Jag blir otåligare och otåligare för varje minut. Jag försökte spåra paketet men jag fann fyra paket med amma fraktnummer. Ett fanns i Jokkmokk och de andra har jag ingen aning om var de finns, bara att de inte var till mig. Jag ska ringa imorgon och höra mig för.

Följ min blogg med bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *