Helgens händelser

Snart beger vi oss. Det blir en hel del förflyttning i helgen. Först ska vi köra till Höganäs för att ge en födelsedagspresent till min morfar. Därefter kör vi till Malmö. Leona har ärenden på biblioteket och efter det blir det middag på tusen2 följt av konsert. Jag fick biljetter till Pernilla Andersson i julklapp. Det ska bli kul.

Efter konserten kör vi till Kristianstad. Vi kommer sova hos Leonas syster och hennes familj. Där är det barnkalas i morgon eftermiddag. På söndag kör vi till Åhus för våra vänners sons dop. När det är döpt klart och festen efteråt är slut kör vi hem till katterna igen.

Vår vän Fia har lovat att ta hand om våra katter i helgen. Så de blir inte utan mat, vatten och kärlek. Nu har vi packat allt, bränt en ny skiva till bilen och ätit en god lunch. Här får ni smakprov på vad vi kommer höra ikväll:

Följ min blogg med bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *