Ett spel där det är okej med läktarvåld

För ett bra tag sedan nu så köpte jag mig ett Blood Bowl-spel. Jag har spelat det förr och även om jag förlorade nästan varje match så gillade jag det. År har gått sedan dess och jag kände att jag var sugen på mer. Först var jag dock tvungen att måla gubbarna.

Jag har aldrig målat förr. Okej… En gång när jag var tolv kladdade jag lite lila på en spacemarine men det räknas inte. Eftersom jag varken hade färg eller kunskap så erbjöd sig Jens att hjälpa mig. Och resultatet av detta målande och pillande har gjort mig helt biten. Målandet och pillandet kommer i första hand. Spela match? Okej då, låt mig bara pensla klart det här först. Jag kanske har hittat mig den ultimata hobbyn…

Först målade vi människolaget som följer med spelet. Deras färger blev blått och vitt. Eftersom lag allt som oftast har namn har jag beslutat mig för att döpa mitt människolag till: ”Marine Marauders”! Ståtligt värre.

Orkerna tog längre tid och är inte helt och hållet klara. Det är lite småpill och siffror på uniformen som fattas. Orkernas färger blev lila och brunt. Orker gillar också namn på sina lag så de fick heta: ”Roofless Rippaz” (roofless som i ruthless då alltså).
Jag ser fram emot matchen.

Följ min blogg med bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *