Strumpor får bekänna färg.

För några veckor sen köpte jag nya strumpor att ha på jobbet. Färgglada fina strumpor var det. Jag var trött på de slitna svarta strumpor jag hade i mitt klädskåp i fabriken. De som nästan alla har hål vid tårna och vars resår efter åren blivit frasiga och trasiga. Jag köpte dessa färgglada strumpor för att piffa upp det hela lite grann. Som i den där reklamen där det påstås att vi svenskar vill sticka ut lagom mycket.

Men det är skillnad på strumpor. Trots sin helhet och färg duger de inte. Något mina svarta gamla håsor gör bra är att hålla järnpulvret ute. Det gör inte dessa. I duschen får jag med stor möda nu skrubba bort den rost som täcker mina fötter.

Det blir att använda mig av de svarta igen. Svarta strumpor är förmodligen tätare än andra fotfodral.
Jag får sticka ut lagom mycket på hemmaplan istället.

Följ min blogg med bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *