Ett slut och en början

Om bara ett par timmar befinner jag mig i Ängelholm för att vara med på besiktningen av vår gamla lägenhet. Jag  har fått lägenheter besiktigade många gånger, (Jag har flyttat åtta gånger sen jag flyttade hemifrån) och det har varit något som jag sett som jobbigt. Att bli granskad i sömmarna. Att få dåligt samvete och be om ursäkt för att man glömt damma över en dörrkarm nånstans. Att hoppas hoppas hoppas att den där envisa fläcken i ugnen som man tappert kämpade mot i två timmar och sen gav upp på inte ska ses av mannen eller kvinnan med vita handskar som säger ”mhmm” hela tiden…

Men det känns lite annorlunda idag. Visst finns den känslan kvar också. Men jag litar på att jag och Leona gjort ett bra jobb. Det känns också på något sätt som om denna besiktningen avslutar ett kapitel. Och jag vill inte riktigt känna så för jag är under inga omständigheter klar med Ängelholm än. De flesta av mina vänner bor där. Ändå så känns det som att när hyresvärden bockar av den sista rutan på sitt papper och säger okej, (vilket jag hoppas hon gör) så är det som om en bok slår igen på något sätt. Betyder det då att jag lever i min egen uppföljare? Hur som helst….

Idag är också första dagen som jag arbetar på mitt nya skiftlag. Det är också idag som sommarjobbarna kommer. Det brukar alltid vara kul. Det känns dock inte lika stort som flytten.

Följ min blogg med bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *