Helsingborg igen.

Dagen idag har ägnats åt flyttande. Goda vänner har hjälp till och nästan hela vårt bohag har flyttats till vår nya stad. Förrådet på vinden behöver tömmas men eftersom vi återvänder för städning så tar vi det i bagaget. Tur jag köpte mig en combi.

Syrran och svågern stannade längst och nu är soffa, bord, matta och tv samt lite till på plats. Det börjar kännas som ett riktigt hem redan. Katterna stryker omkring och utforskar sitt nya territorium.

Tyvärr har Leona blivit riktigt krasslig och ligger och hostar under en filt i soffan. Sliten efter dagens bedrifter går jag mest och småplockar. Det finns saker vi inte kan ta itu med riktigt än. Det finns ju en dag imorgon också. Och mor och far kommer med frukostbröd imorgon. Nu gäller det mest att varva ner och vila fötter och rygg.

Ännu en gång: Tack alla som hjälpt oss idag.

Följ min blogg med bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *