Dag 16 och 17.

På grund av min systers bröllop blev det ingen bild igår. Jag hade telefonen med mig men ute i de öde trakter där hon och hennes man bor så är signalstyrkan sällan stark. Här kommer bilderna:

Dag 16: Självporträtt i svartvitt.
Det här är taget i Bergtorp, utanför min syster och min svågers dörr. Jag och brudgummen är på väg till kyrkan klädda i våra finaste svider. Här ser jag fortfarande relativt tuff ut. Jag kunde dock inte hålla tårarna tillbaka hela dagen.

Dag 17: Ett ögonblick.
När min syster gick ner mot altaret i sin brudklänning klarade jag mig precis från att gråta. När jag sjöng för brudparet i kyrkan och mötte min systers blick var det nära att jag grät men jag sjöng bara lite fel istället. Men det var där, där under brudparets dans som tårarna till slut kom.

Grattis Susse och Jonas till giftermålet och hoppas att ni får ett långt och lyckligt liv ihop.

Följ min blogg med bloglovin

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *