Dag 7: En bild som jag aldrig har lagt upp.

Hemma hos oss är detta en rätt så vanlig syn i soffan. Katten Frida älskar att vara nära husse, gärna så nära som möjligt. Efter middan så hjälper hon mig med matsmältningen genom först en kloförsedd massage och sen genom agerande av värmedyna över min mage. När jag sitter och skriver vill hon alltid vara i knäet. Hon har svårt att ligga still. Hon hittar liksom aldrig rätt ställning. Helst vill hon bli kliad i armhålan samtidigt som ena bakbenet ska sticka rakt upp i luften, min arm längs hennes mage.

Jag älskar den här bilden. Inte för att jag är så fager på den men jag är helt frälst i Fridas blick. Hon ser så välmående nollställd ut. Men så blir hon kliad på magen också…

Följ min blogg med bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *