De där sista sakerna.

I eftermiddag drar jag till Kristianstad. Jag ska sova där inatt för imorgon bitti far jag och Leona mot Ystad och vidare till Bornholm där vi ska stanna över helgen. Det ska bli så härligt.

Framför mig på skrivbordet har jag en liten lapp där jag skrivit allt jag ska komma ihåg att göra innan jag kör hemifrån. Gå ut med soporna. Diska undan. Vattna blommor, med mera… Det kan man tänka är en god idé. Det är ju bara att bocka av så glömmer man ingenting.  Min största rädsla är bara att jag har glömt skriva något på lappen som borde vara med. Det blir som om man dubbelglömt det då. Glömt att man skulle komma ihåg något som man inte fick glömma att minnas.

Förmodligen är det inget viktigt. Jag har stängt av kaffekokaren och dragit ur sladden.

Idag ska också Frida till veterinären för sitt öra igen. Hon har gått med tratt i åtta dagar för en infektion i ett sår. Det ser mycket bättre ut nu så jag hoppas dels att hon får slippa tratt och dels att det inte kommer kosta 600 kr för ett återbesök. Det sista har jag dock inga höga förhoppningar på.

På en helt annan punkt så kan den uppmärksamme se att jag frångått mitt koncept lite grann. Till vänster kan man nu se min twitterfeed. Mitt nick där är Kindtand. Inte Kent helt enkelt.

Följ min blogg med bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *