Kunde, skulle, borde…

Min semester är nästan slut. Denna helgen och en vecka kvar. Det känns som om det har gått för fort. Jag hade inga direkta planer så jag har inte hittat på så mycket. Jag har mest tagit det lugnt. Sen har man ju inte haft en så stor tur med vädret heller för den delen. Ett par soliga dagar har det varit.

Jag har inte fått skrivit något nästan. Det grämer mig. Det var ju det jag skulle göra på semestern. Börja skriva på nästa bok. Men jag vet fortfarande inte vad den ska handla om. Jag borde tömma hjärnan och bara skriva och se vad som kommer ut och se om det är något man kan arbeta med. Jag borde sätta mig någonstans där det inte finns katter, datorspel, warhammer, serietidningar, filmer eller andra distraherande saker och bara ha med mig en penna och ett block.

Nu ska jag dock iväg på ett ärende. Dagen är fortfarande ung.

Följ min blogg med bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *