Morgonpasset Sommar och något helt annat.

I år har P3 misslyckats med morgonpasset sommar.

Rikard Diego och Emma Knyckare och company känns som flera timmars krystade försök till humor. Tävlingarna är menlösa. Visst, det ska vara enkel underhållningsradio men ändå… Slappna av… I fjol var morgonpasset sommar otroligt underhållande utan att det lät ansträngt.

Jag vet inte vad jag ska fylla mina morgnar med nu. Jag brukar lyssna på P3s morgonprogram men jag blir bara irriterad och uppgiven. Ni kan krysta och anstränga er så ni svettas salt, ni kommer inte att underhålla mig.

Som tur är finns det riktigt bra P3program. När jag satt och pysslade igår lyssnade jag på ett par podsändningar av Institutet. Kolla upp det för det är riktigt underhållande och faktiskt också lite lärorikt. Visste ni att humrar kommunicerar genom att kissa på varandra? Visste ni att NASA har 25 pers anställda för att lukta på saker som ska skickas upp i rymden? Inte? Lyssna här : Institutet i P3

Följ min blogg med bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *