Saker måste definieras.

För er som är sugna på lite öliv så kan ni inte längre åka till öland för detta. Öland är enligt EU-direktiv nämligen inte en ö. Det står det i tidningen.

Och det är ju bra att det finns kriterier om vad som är vad egentligen. Öland är ingen ö. Pluto är ingen planet. Dvärgplanet däremot… Som om dvärgar inte är människor. Sorry. Du kvalificerar inte till människosläktet… Du är inte tillräkligt stor. Därför tar vi bort alla privilegier människor har. Banklån, ägandeskap, giftermål, eller? Nej…

Bananers och gurkors krävda böj för att bli behandlade som bananer och gurkor är yesterdays news. Vad kommer bli framtidens definitioner för att göra saker lättare när det kommer till bidrag och handel?

Mynt med hål i mitten kommer inte räknas som pengar. Eftersom man kan trä en läderrem igenom dem och hänga runt halsen räknas de nu som billiga smycken istället.

Fartyg och farkost är inte längre fortskaffningsmedel. Det är istället könsklassad gardinvara och mat. Det skall också finnas mortyg och morkost.

Städer skall inte längre räknas som städer om det inte finns en smedja med ett städ i.

Jag orkar inte fortsätta. Klockan är mycket. Jag önksar ibland att vissa klokhuvud i EU som sitter och bestämmer med linjal att ett glas mjölk inte är ett glas mjölk om det inte är fyllt upp till en centimeter från kanten med mjölk. Annars räknas det som ett halvt glas mjölk. Jag skojar… Eller…

Följ min blogg med bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *