Det blev en hemmakväll

Igår kväll hade jag lite planerande inför dagens rollspel att göra och så tänkte jag att man kanske skulle söka lite inspiration. Jag tittade först runt på nätet efter scifi-konst och olika konceptskisser på rymdskepp. Men så slog det mig att jag kanske skulle kolla på Firefly för att få lite bilder i huvet inför spelet idag. Och för att det är den bästa tvserien nånsin.

Så jag köpte mig en sexpack mellanöl, beställde en god pizza och satte mig i soffan med en hel kvälls gott framför mig. Jag hade även lite rollspelsböcker och anteckningsblock med mig i bekvämligheten.

Så fick jag nåt gjort? Nja… Lite grann. Men när Firefly kommer igång så är det mycket lite annat man vill göra.

Nu blev jag ju sugen på att se ett avsnitt till innan jag gör nåt annat.

Följ min blogg med bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *