Hör upp, Brunrockar!

Jag är vanligtvis ingen stor fan av hip hop. Det finns dock undantag. Jag skrev om ett sådant i ett inlägg om tvserien Justified. Här är ett annat. För ett par inlägg sedan skrev jag om världens bäst scifi-serie Firefly. Häromdagen tipsade Nathan Fillion (Skådespelaren som spelar Malcolm Reynolds, kapten på skeppet) på twitter om den här musiken.

Så kallad nerdcore. Jag som inte lyssnar så mycket på den här genren vet inte om det står sig mot annan musik i genren men jag kan säga att jag gillar det. Om det sedan är främst för musiken eller främst för temat på det kan jag inte säga. Förmodligen det senare…

Adam Warrock är en föredetta advokat som växlat bana. Han har gjort mer nerdcore om bland annat superhjältar och datorspel. Det står mer om honom i en artikel i Escapist magazine. Där finns också en länk där alla Fireflyfans kan ladda hem The Browncoats Mixtape gratis.

Browncoats kallas de fans av Firefly som kämpar för seriens återkomst efter att Fox var kompletta idioter och lade ner serien.

Följ min blogg med bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *