Sär Jul

Jag och Leona fick mandelmusslor som min syster bakat. De är jättegoda. Det är lite juligt och väldigt snällt av henne att ge till oss.

Men när locket åker på så börjar irritationen. Och det är inte för att jag inte får fler just då. Det är för att locket ser ut såhär:

Jul Godis. Kom igen! Fan alltså! Är det en bedömning att ett bindestreck skulle förstöra helhetsintrycket? Att typografisk och grammatisk korrekthet skulle göra burken fulare och julstämningen förstörd. Snarare tvärt om i min värld. Om det varit min burk så hade jag nog inte kunnat hålla mig från att plocka fram röd färg och pensel.

Eller så får jag hålla locket av och äta mandelmusslor hela tiden. Och det låter ju inte så illa.

Följ min blogg med bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *