Dagens outfit.

Idag har jag klätt mig i en av mina favoritcombos. Tshirt och jeans. Större delen av dagen har jag kasat runt i linne och mysbyxor med färgfläckar på knäna. Det är rätt så gött men nån gång måste man ju ändå klä sig.

Jeansen är rätt gamla och sitter nu skönt. De har blivit sådär lagom mjuka som de blir innan de börjar bli sådär slitna som jeans kan bli. Jag minns inte vilket märke de är och jag har inget intresse i skrivande stund att kolla efter.

Tröjan köpte jag på en konsert i Malmö på KB 2005. Horrorpops är ett riktigt bra band som alla med öron bör kolla upp. Trycket börjar bli lite slitet efter för många tvättar där jag glömt vända tröjan ut och in. Än så länge finner jag det slitet på ett snyggt sätt. Den håller nog ett eller två år till.

I köksdörren hänger ett förkläde. Det kanske jag visar en annan gång.

Följ min blogg med bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *