kvällsaktivitet efter aktiv dag.

Idag har det varit en bra dag. Tvätten blev fixad relativt snabbt. Ida var på besök och det var jättemysigt. Lunchen blev riktigt god. Vaktmästarna var här och fixade både vår ringklocka och luftsystemet så vi inte har det där high-pitch-suset i öronen konstant. Tvätten blev uppburen från torkrummet nyss. Jag ska steka lite bacon så är middagen klar.

Sen är det bara öppet resten av kvällen. Det blir inte bortslösat framför tvn. Kanske framför skärmen. Det var länge sen jag spelade Eve Online. Jag kan tänka mig att min karaktär längtar efter att få ut sitt rymdskepp. Jag ska kolla…

Jovisst… Där står han och väntar. Men å andra sidan har jag en jävla massa av detta att göra också…

Jag får tänka på det över middagen. Vad göra vad göra…. I vilket fall som helst så blir det kul.

Följ min blogg med bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *