Ted

Jag har börjat kolla mer och mer på TED.

För dig som inte vet vad det är, så har du en hel del av fantastiska timmar framför dig. Ted är inte föreläsningar direkt. Inte tal… Mer prat. TED talks heter det och är gratis korta filmer från TEDkonferenser runt om i världen. Allt från fem minuter till halvtimmes långa prat om allt mellan himel och jord. Forskare, läkare, komiker, musiker, författare och filosofer med mera som delar med sig av insikter, tankar och väcker idéer.

Jag har tittat lite då och då förr. Men nu tar jag hellre och tittar på ett prat från Ted än jag låter tvn stå igång och titta på ett simpsonsavsnitt jag redan sett fjorton gånger. Om man väljer att titta på prat på datorn kan man få en hel del av dem med svenska undertexter. Det finns också som gratis app till smartphones vad jag vet.

Ett prat om hur datorspel kan rädda världen.

Ett prat om var bra idéer kommer ifrån.

Kolla upp fler på TED.com

Följ min blogg med bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *