Överraskningar.

Igår fick jag reda på att mina måndagsplaner var ändrade. Leona upplyste mig om att jag imorgon klockan halv tre ska ha sett till att katterna har ordentligt med mat och vatten. Jag ska ta bilen och möta henne i Landskrona och jag ska ha med min tandborste. Mer vet jag inte.

Jag nämnde att jag skulle träffa kompisar på måndag men då log hon bara och sade att de visste att jag inte skulle dyka upp. Hon har verkligen fixat och förberett. Jag är ju inte dum så jag förstår att vi ska övernatta någonstans men annars har jag absolut ingen aning.

Och det är så kul och spännande. Jag älskar att vi gör sådant här för varandra. Små och stora överraskningar i vardagen.

– Posted using BlogPress from my iPad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *