Hitta en ny början i röran

Det känns som om det är tid för förnyelse och att börja ta saker lite mer allvarligt.

Nu är det inte så hemskt som det låter. Jag ska inte börja gå i kostym varje dag och aldrig le igen. Jag ska inte heller sluta spela spel och se film och slappa en hel dag. Däremot så tänkte jag pusha mig själv att skriva mer om det. Sakta sakta går arbetet med min andra bok som ännu inte fått något namn.  Men jag vill skriva annat också.

Jag funderar allvarligt på att skaffa mig ett bra domännamn och en lite bättre bloggplattform och ta itu med det. Jag kan knappt något om koder eller de andra kugghjul som får sajter att ticka men det kan man ju lära sig.

I stället för att ha ett ordmoln i bloggen tänkte jag skriva under kanske fem eller sex olika kategorier. Jag vill ha en annan design som känns modernare fast utan att förlora enkelheten och stilrenheten. Jag vill så jävla mycket att jag inte riktigt har det lätt att sortera inne i skallen just nu. Det är tro det eller ej mycket som rör sig därinne.

Angående domännamnet… Ska man hålla det så enkelt som kentjohnsen.xx eller ska man komma på något bra som kan fungera som ett slags varumärke? (Jag tror jag vill ha en logga eller nåt)
Skulle jag ha mitt namn som domännamn skulle min mail bli kent.johnsen@kentjohnsen.xx och det kanske ser lite fjantigt ut… Nummer1@kentjo… Nej…

Det verkar som om jag får tänka vidare på det här. Förslag mottages gärna.
Nu ska jag spela Bloodbowl.

Följ min blogg med bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *