Kvällens program

När jag kommer hem ska jag lyssna in mig på Susanne Sundfør. Hon spelas live i P3 nu och det låter riktigt bra. Jag ska nog också skriva en kommentar till ett blogginlägg på en av mina favoritbloggar. Jag kanske ska se ett avsnitt av en tvserie. Sen går jag nog och lägger mig. Jag ska träffa en riktigt god vän på lunch imorgon på mitt favoritcafé. Jag går och lägger mig så förbannat sent för att jag jobbar eftermiddag nu. I morgon och över hela helgen ska jag jobba natt. Jag har otroligt svårt för nattskiften och försöker ställa om dygnet mer och mer för varje dag nu måndag, tisdag och onsdag. Så egentligen blir det ju inte lunch imorgon. Det blir ju frukost. För mig i alla fall.

Följ min blogg med bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *