God Bless America?

Igår såg jag den här filmen:

I allt övervåld är det ändå så att man relaterar för man har ofta stört sig på många av de typer som Frank och Roxy dödar i filmen. Nu säger jag inte att folk som pratar i mobiltelefon på bio och folk som protesterar mot homosexualitet i guds namn bör skjutas. Men jag har ofta önskat att de bara kunde försvinna. Eller vakna upp en morgon och inse vad fan de håller på med och sluta med det.

Filmen ställer också frågan varför vi har blivit ett samhälle där snackisen inte är vem som presterat vad, eller skapat eller lyckats med något… Istället fylls våra liv av dryga toppmodeller, kändisar som visat skrevet, folk som äter gult snö, och så vidare… Och vart är ett sånt samhälle på väg

När jag ser filmen tänker jag på filmer som Falling Down, Idiocracy och Super.

Följ min blogg med bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *