Dan före dan före dan

Idag är det dan före dan före dan. Bröllopet står på lördag och stressen är frånvarande. Man var ändå förberedd på att det skulle dra ihop sig mot slutet och det skulle fixas och donas och kommas på saker i sista ögonblicket. Men så är det inte. Visst är det saker som ska fixas dagen innan eller samma dag, såsom hår och sånt men på det stora hela känns det som om vi har koll på läget och allt känns lugnt och avslappnat.

Det vi kan fixa innan är fixat. (Förutom en grej. Vi kom på till frukosten att vi saknas en blankett till vigselförrättaren angående byte av efternamn så den blanketten måste jag skriva ut idag men det är ju ingen big deal.) Det som ska fixas sen kommer bli fixat för vi har vänner och familj som hjälper oss och som vi litar på. Saker som ligger utanför vår makt är inte lönt att oroa sig över. (Men vi hoppas som fan på fint väder.)

På fredag kväll när vi checkar in på hotellet så är det avkoppling som gäller. Det ska bli så kul.

Följ min blogg med bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *