Kent Helt Enkelt

Vem vet, det kanske kommer någon form av insikt så småningom.

Kvinnlig magi

Inatt drömde jag att Leona var ärkemagiker i tre olika skolor. Jag kommer inte ihåg allt. Det var ju ändå en dröm, men det jag kommer ihåg är dels att hon hade en enorm bok. Röd och vitspräcklig som svamparna i de där seriealbumen med Spirou. Och jag var tvungen att bära den åt henne. En av magiskolorna var nekromanti. Hon försökte övertala mig att jag var tvungen att dö så hon kunde väcka mig åter till liv på bröllopet.

Det verkar som mitt undermedvetna och mina drömmar börjar bli lite nervösa inför bröllopet. Själv tycker jag det är relativt lugnt och ser fram emot det. Visst är man lite pirrig men herregud… Ingen ska väl behöva dö?

Bild hämtad härifrån.

Följ min blogg med bloglovin

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2019 Kent Helt Enkelt

Tema av Anders Norén