Nämen! Det såg jag inte komma!

Det finns en dryck som tydligen har varit oväntad sedan 1783. Oj vad oväntad den är. Om man köper den och visar för andra vad man köpt så kommer de utbrista i ett förvånat: ”Vad är det? Har du köpt schweppes? Det trodde jag aldrig om dig!” Då kan man som Uma se lite förnurlig ut och fnittra lite sådär sovrumsaktigt och fråga vad de förväntade sig egentligen.

De förväntade sig allt utom just schweppes såklart. Coca cola, pepsi, kranvatten, fernet, hästurin, melonsaft, tåsvett, whiskey, cognac, rödvin, granatäppeljuice, tårar från en häxa, ja i stort sett allt förutom denna dryck. Den har ju trots allt varit oväntad i snart 230 år. Det är jättelänge. Det är så oväntat att om jag hade köpt hem en 1,5-litersflaska varje dag i ett år så hade Leona fortfarande blivit överraskad den 18 juli nästa år.

”Vad är det du köpt hem? Schweppes idag? Nämen, det hade jag aldrig trott!”

– Posted using BlogPress from my iPad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *