Vilka vet vilket väder vinden verkställer?

När man i stort sett har allt klart inför bröllopet och känner att man har koll på läget så finns det bara en sak som kan jävlas med en. Vädret… Därför har man lagt till sig vanan att kolla väderprognoser flera gånger om dagen. En sak kan man med klarhet utreda från att ha kollat yr, dmi och smhi en hel vecka… De har fan ingen aning om vad de snackar om. På förmiddagen förutspår de ösregn och på eftermiddagen strålande sol. Och det kan vara så att när den ena säger åska så säger den andra molnigt bara. Egentligen vet man att det är lönlöst att hålla koll. För vad ska man göra åt ett regnmoln om det dyker upp?

Just nu ser det ut såhär:

-enligt Danmarks meteorologer.

-enligt Sveriges väderkännare.

-och såhär enligt norrmännens klimattolkare…

Men vem vet. Om bara ett fåtal timmar så kan det se helt annorlunda ut igen. Det är lite nervpåfrestande.

Följ min blogg med bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *