Alltid är det något

Varenda jävla gång.

Du är så trött på det. Framför dig på diskbänken står den. Kaffekokaren. Avstängd. Och med strömsladden liggande bredvid också till råga på allt. Eluttaget tomt vid sidan om köksfläkten. Varenda jävla gång. Du har aldrig glömt det. Varför nojar du?

Du hade hunnit ner. Ut i bilen och hunnit lämna parkeringsrutan som du kämpat så för att hitta. Då… Då såklart kom du på att du glömt kaffekokaren som du tydligen ändå inte glömt att stänga av. Det är bara att sucka, klappa katten en extra gång och bege sig iväg. För nu står du ju felparkerad också. En P-plats försvinner snabbt. Du kommer ner i bilen. Nu fem minuter sen. Du kör iväg och har hunnit tio meter när du slår i ratten och skriker:

”Fan då! Mobilen!”

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *