Ett nytt skede

Du lade nog märke till hoppet som tog dig från det gamla till det nya.

Och gjorde du inte det var det för att du fann min nya adress direkt. Återigen är det dags att byta upp sig. Den här gången blev det mer en naturlig fortsättning än en nystart. Alla gamla inlägg jag har skrivit har blivit flyttade hit på ett smidigt sätt.

Jag köpte mig en domän. Det var inte så krångligt. Det krångliga har varit inställningar och kodande och andra komplicerade saker man skulle ta sig för innan man fick rätsida på allt. Jag är fortfarande inte helt nöjd med utseendet på bloggen. Jag har skisser i en bok här hemma om hur jag vill att det ska se ut en vacker dag. Och den dagen kommer när

1: Jag har hittat ett wordpresstema som jag känner passar mig

2: Anlitat någon som skapar en sida åt mig precis som jag vill ha den för en billig peng eller bara ett tack.

Eller 3: När jag en dag har lärt mig själv hur man kodar och knattrar på tangenter så att saker ser ut som de ska.

Men jag är ändå nöjd. Jag trodde verkligen att jag skulle ha betydligt svårare för det här än vad jag har haft. Nu ska jag fortsätta småpilla lite grann i inställningar och widgetar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *