Plötsligt är man där

Dagar då vänner dyker upp och man helt plötsligt är ute på spontana utflykter är bra dagar. Speciellt om solen skiner.

När jag vaknade idag fick jag reda på att våra goda vänner Camilla och Jonas var på väg till Helsingborg. När vi mötte upp dem tog vi båten över till Helsingör. Det var gott om folk och mycket sol. Det dracks nån öl och åts både hakkebiff och spätta. Efter det gick vi bort genom trånga gator till Kronborg och satt på enmur med hamnen och Helsingborg som utsikt och hade det gott ett bra tag. Vi avslutade med glass innan hemfärd.

Det blir fina små parenteser i vardagen när vänner dyker upp och man gör något utöver det vanliga. (Nu är det i och för sig lördag men jag jobbar så det blir vardag för mig) För det går att göra något på en vardag. Det känns som om de flesta sparar kul upplevelser till helgen. Det går lika bra att ha kul en torsdag. Och har man bra vänner, som vi har, så blir vilken dag som helst bra dagar. Om det så är i solsken med ryggarna lutade mot en kanonvall med glassar i handen eller med regnet utanför och brädspel och hämtmat, så blir det fint.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *