Röd dag

Min syster bad om hjälp med att måla huset och som den omtänksamma bror jag är körde jag dit klädd för arbete.

Klockan nio igår var jag framme i Bergtorp och det åts frukost och dracks kaffe innan vi satte igång med att klä det gamla huset i ett nytt lager med rödfärg. I sol och med trevligt sällskap så går arbete rätt så mycket undan och innan vi visste ordet av det så var vi klara med husets framsida. Då passade vi på att klappa oss själva lite på axlarna och slappna av en stund i solen med hemmagjord rabarbersaft.

Vi hann med ungefär en tredjedel av huset innan vi lade locket på, tvättade penslarna och gick ut med hunden. Det var en bra dag.

20120815-073217.jpg
Min syster målar lågt.
20120814-210826.jpg
Jag målar högt.
20120814-210838.jpg
Och fint blir det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *