Steg för steg med en massa steg missade

På dåliga dagar när saker och ting strular så man inte vet vart man ska ta vägen så är det bra att sätta sig och måla. Då försvinner allt annat. Det finns bara du och ditt alster.

Jag tänkte dock att jag skulle dokumentera mitt arbete seg för steg så att jag här på bloggen kunde visa hur min tavla sakta växte fram. Och det började bra. Men sen så var det ju det… Allt försvinner och det fanns bara jag och min tavla. Definitivt inga pauser för att komma ihåg att ta foto. Men det hela började i alla fall med en skiss. Man sitter och klottrar på ett överblivet papper för att komma på en bra idé.

När jag har idén så sätter jag igång med att rita en snyggare version på ett annat papper eller på en duk. Eller något annat material som man för tillfället vill arbeta med. Jag ville arbeta med ett lite tjockare återvunnet papper. Då såg det ut såhär:

Meningen var som sagt att jag skulle ta foto allt eftersom. När jag tuschat, målat med vattenfärg, akryl och oljepastellkritor. Men allt det glömdes bort. Jag kladdade på och for fram med penslarna och tänkte absolut inte på det. Så det får för tillfället förbli ett mysterium. I alla fall så såg det ut såhär efter ett tag:

Och vid en närmre inspektion… Tadaa!

Vad tavlan heter? Rolling in the deep…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *