En ny modell

Att måla miniatyrer, eller figurer, eller gubbar är något jag tycker är riktigt kul. Av en hobby där det ingår monterande, målande och spelande så gör själva målandet över femtio procent av det jag tycker är roligast med figurspel.

För nån vecka sen berättade jag lite om spelet Warmachine som är det jag spelar och samlar på mest just nu. Och nu är ytterligare en av mina figurer färdigmålade. Det går kanske inte så snabbt alltid men när man hittar fem minuter hit och tio minuter dit så får det ta den tid det tar.

Låt mig presentera kapten Victoria Haley.

Jag har även tänkt att jag ska börja med lite saker till ett spelbräde. Jag har tillskansat mig några skivor masonit från min fars källare. Nu ska det sågas och slipas lite och sedan målas och fixas, så får jag tillägg till spelbordet som matchar baserna till mina gubbar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *