Ett smutsigt vortex

Jag misstänker start att det är något som inte är riktigt rätt i kvantfysiken inuti mitt klädskåp på jobbet.

Jag anar att det därinne döljer sig ett tidsvortex. En virvelvind av stressade klockslag och temporala avvikelser. Ett imploderande maskhål som långsamt äter tid. Eller som Doctor Who skulle sagt: ”It´s timey wimey wibbly-wobbly stuff. Best not to talk about it.”

För saker åldras snabbt därinne i det brandgula skåpet. Resåren i relativt nya kalsonger och strumpor blir alldeles frasig och oelastisk på ingen tid alls. Sånt som bara ska hända efter många år händer på nolltid känns det som. Och jag har ingen annan förklaring än att det skulle vara elakartade tidsavvikelser som det handlar om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *