Idag fyller jag år

Så har den magiska dagen kommit då jag helt plötsligt blir ett helt år äldre.

Jag är från och med idag trettiotre år gammal. Det som hänt idag är att jag i morse fick en tidning, en snickers och ett restaurangbesök i födelsedagspresent av min fru. Jag skrapade fram femtio spänn på en trisslott och så har jag käkat frukost och en muffins hemma hos min gode vän Timmy.

Men det känns inget speciellt egentligen med att fylla år längre. Jag har inte längtat efter denna dagen. Jag har inte heller fuktat dess ankomst. Det känns lite mer som vilken dag som helt förutom att facebook plingar till stup i kvarten. Och det är riktigt kul. Men när slutade man hetsa upp sig över sin födelsedag?

Jag och Timmy kom fram till att det måste varit efter trettio. Från att födelsedagen har varit obligatorisk festursäkt så dalade intresset lite grann mot slutet av tjugorna och blossade upp igen till trettioårsdagen. Den stora tröskeln kändes det som. Efter det… Jovisst. Jag tackar inte nej till tårta och visst är det kul att få grattisönskningar. Men själva fylla årandet… Inget stort hallå… Och jag vet inte om det är tragiskt eller om det är naturens ordning. I och för sig kan jag tänka mig att det är kul att fylla femtio. Men det får jag se då.

I vilket fall som helt så tänkte jag såhär på min födelsedag bjuda på ett youtubeklipp som i och för sig har några år på nacken, men eftersom det rör sig om ren och skär talang som visas så struntar jag i det. Det här… Det är underhållning.

http://www.youtube.com/watch?v=pBiLAy7mDbw

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *