Papper och penslar överallt

När man får en liten nytändning på sin hobby och börjar bygga och måla så blir ordningen man lyckades bygga upp lidande.

Jag har kommit igång med att bygga och måla, fixa och dona med min hobby. Figurer byggs och målas och datorn spelar bra musik i bakgrunden. Man får resa på sig då och då eftersom man sitter lätt krumryggad över sina gubbar. Man fokuserar så oerhört och allt som finns är tennfiguren man håller på med, ett par penslar och ett tiotal färgburkar. Papper, palett och vattenglas finns i periferin. Men när man reser sig upp och sedan återvänder till arbetsplatsen möts man av detta:

 

Jag får ta och städa undan lite grann innan jag far mot Hässleholm idag. Se till att det blir lite prydligare. Lite ordning kan jag nog musta upp. Tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *