Ännu mer hobby. Warmachine

Det figurspel jag spelar mest just nu och ett av dem jag tycker både är roligast och har coolast figurer är Warmachine. Jag håller på att bygga upp en samling.

Man behöver inte lika många figurer som i så många andra figurspel. Jag spelar Warhammer Fantasy och där behöver man ett hundratal figurer (beroende på vilken armé man spelar) och det tar ett bra tag att samla på sig och måla figurer tillräckligt för att det ska vara riktigt kul att spela.

Warmachine har ett smidigare regelsystem samt att det inte alls behövs lika många figurer för att man ska ha kul . Man kan köpa en startbox med tre eller fyra figurer och du är good to go. Jag spelar en armé som heter Cygnar. Cygnar är spelets ”good guys”… Typ… Läs mer om spelet här.

Jag tog lite foto på de figurer jag har nu när de är färdigmålade. Här är de fotona.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *