Det går långsamt framåt

Jag har en hel del figurer liggande här hemma som väntar på att bli målade. Vissa vill man ha färdiga innan andra. De som har förtur just nu är Cygnar Storm Lances. Tyvärr är de ena jävlar att måla.

Smått, pilligt och extremt krångligt är det. Hur man än vrider och vänder på dem så får man ändå måla om småbitar hela tiden då det är omöjligt att måla utan tabbar. Den gubben på bilden är den tredje och sista och ska bli målad imorgon eller övermorgon. På torsdag ska jag tillbaka till Hässleholm och spela och man spelar bättre med målade figurer. Hur de ser ut när de är klara kommer när de är färdiga alla tre.

Eftersom dessa figurer är ett litet helvete har jag samtidigt kommit igång med min tank. Den förtjänar ett eget inlägg men här är en försmak. Man kommer ofta långt med andra saker när man skjuter upp det man egentligen ska göra.

Det kommer bli skitbra när den är klar. Tanken är (pun intended) att den ska användas i ett spel som vi kommer spela i vinter. Det finns ännu inga regler eller intentioner att ha fordon med i spelet men en grabb kan ju få drömma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *