Jag har en stridsvagn

För ett tag sedan köpte jag mig en byggmodell. En tank till Warhammer 40K. Nu spelar jag inte det spelet direkt men jag blev så sugen på att bygga ett fordon och så satte jag igång och hittade på en massa själv. 

Det tog ett tag för mig. Inte för att monteringen var särskilt komplicerad, men för att jag inte ville följa ritningarna fullt ut. Jag ville experimentera. Så kartongen fick stå och vänta tills jag hade både idéerna och bitarna som jag kunde använda. Så istället för ett fordon avsett för trupptransport och lite närstrid blev det någon slags skrotfordon med en hemmabyggd EMP-liknande anordning. När den väl var monterad tog det ett tag innan den blev målad då jag inte kunde bestämma mig för vilket färgschema jag skulle använda.

Hur som helst blev jag oerhört nöjd med resultatet. Här följer bilder från bygget och på den färdiga modellen.

Där har vi Lucy. Just nu står hon bara i en hylla och ser fin ut. Men jag kanske kan få användning för henne i något spel någon gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *