Jag har glömt vad det var

Igår kväll kom jag på en briljant idé till ett blogginlägg. Jag log för mig själv och tänkte att det kommer bli kul imorgon när jag ska skriva detta. Idag är idén helt försvunnen.

I bilen på väg till jobbet så försökte jag febrilt med att komma på vad det var jag tyckte var så fantastiskt. Jag försökte sätta mig in i gårkvällens sinnesstämning. Vad gjorde jag när jag fick idén? Jag låg i soffan under en filt, iklädd ett enkelt linne och mysbyxor. Jag försökte läsa en rollspelsbok men filmen Mona Lisas leende var igång samtidigt och den lockade mina ögon. Jag störde mig som fan på Kirsten Dunsts roll.

Vi hade ätit lite glass och jag hade druckit upp mitt kaffe. Jag hade lite Jim Beam kvar i glaset. Leona låg under en filt intill mig. Katterna höll på med sina kattgrejer. Allt detta rullade förbi i mitt sinne under de tjugo minuter det tog att ta sig till Höganäs. Men jag kunde inte komma på vad det var jag var så exalterad över att få skriva idag.

Typiskt. Jag kanske kommer på det under dagen. Då ska det skrivas med detsamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *